Paimion Hakan maalivahtivalmennus

Paimion Haka järjestää maalivahtivalmennusta kaikenikäisille joukkueharjoitusten yhteydessä. 2011-2015-syntyneille pelaajille järjestetään maalivahtikoulua. Tätä vanhemmille maalivahdeille on tarjolla spesifiä maalivahtivalmennusta. Maalivahtikoulu alkaa maaliskuussa 2024.

Lisäksi vuonna 2024 Paimion Hakassa on tulossa valmentajille kaksi maalivahti D -kurssia, joka on niin sanottu maalivahtivalmentajien starttikurssi.

Seuran maalivahtiharjoituksissa opetellaan maalivahdin perustaitoja, erilaisissa pelitilanteissa toimimista sekä kehitetään maalivahdin torjuntavarmuutta toistojen kautta. Maalivahtien pelaamista ja kehittymistä seurataan otteluissa, minkä pohjalta harjoituksien sisältöä muokataan jokaiselle maalivahdille sopivaksi.

Valmentajana maalivahtiharjoituksissa toimii Niko Hörkkö:

Paimiolainen 34-vuotias Niko Hörkkö on ollut Hakan toiminnassa mukana jo yli 25 vuotta. Pelaajauransa Hörkkö on aloittanut jo nuorena Paimion Nappulaliigassa. Sittemmin mies on pelannut muun muassa Hakan miesten edustusjoukkueen maalivahtina. Maalivahdin roolin lisäksi Hörkkö on vuosien aikana ehtinyt toimia seuran sisällä monissa eri tehtävissä: kenttäpelaajana, apu- ja vastuuvalmentajana, joukkueenjohtajana, rahastohoitajana sekä hallituksen jäsenenä. Nykyisin kokenut pelaaja jakaa oppejaan seuran kaikenikäisille maalivahdeille. Niko on suorittanut viimeisimpänä UEFA GK B -kurssin ja hänellä on valmius kouluttaa IKV-, MV D - ja MV C -kursseja.

Lisätietoa: Niko Hörkkö, nikohorkko89@gmail.com, 044 0212 683.