Naisten Edustus taisteli pisteen Paraisilta
Naiset EdustusJulkaistu: 24.08.2024 20.00

Naisten Edustus taisteli pisteen Paraisilta

Paimion Hakan naisten edustusjoukkue pelasi keskiviikkona vierasottelun Pargas IF:ää vastaan. Joukkueet kohtasivat vasta ensimmäisen kerran tällä kaudella, sillä kevään ottelu siirrettiin pelattavaksi syyskaudelle. PIF on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena, yhden pykälän ylempänä PaiHaa. Eroa joukkueilla on kahden pisteen verran, mutta paraislaiset ovat ehtineet pelata yhden ottelun PaiHaa enemmän. Joukkueiden välinen sijoitus sarjataulukossa ei muuttunut keskiviikon ottelun myötä, sillä joukkueet jakoivat pisteet maalittomassa tasapelissä.

PaiHalta nähtiin ottelussa kauden parasta puolustuspelaamista, kun pelaajat tekivät töitä päämäärätietoisesti koko kentän alueella. Myös pallollinen pelaaminen oli viime ottelua parempaa ja PaiHa sai luotua useita hyviä hyökkäyksiä ja painetta kotijoukkueen päätyyn. Ottelu pelattiin kuitenkin enemmän PaiHan kenttäpuoliskolla, ja PIF saikin hankittua monta kulma- ja vapaapotkua. Varsinkin ottelun lopulla PIF paineisti kovaa ja ratkaisumaali leijui ilmassa. PaiHan pelaajat kuitenkin puolustivat uhrautuvasti omaa maaliaan ja purkivat palloa taistellen tasapelistä.

– Ottelu oli koko joukkueeltamme todella vahva taistelu. Kurinalaisen puolustamisen ansiosta saimme pidettyä laadukkaan joukkueen nollilla. Onnistumisien myötä saimme myös itsevarmuutta omaan pallopeliin, vaikka emme onnistuneetkaan tällä kertaa maalinteossa, kertoo vahvan ottelun pelannut PaiHan toppari Veera Leppäaho.

PaiHan maalilla viimeisenä lukkona Emma Suominen pelasi toisen peräkkäisen nollapelin kärkijoukkuetta vastaan. Suominen liimasi useamman vaarallisen laukauksen ja torjui ottelun lopulla lähellä piti -tilanteen.

Paimion Hakalla on seuraavaksi vuorossa kahden ottelun viikko, kun joukkue kohtaa keskiviikkona TPS/2:n Turun Kupittaalla klo 20.00 ja lauantaina Paimioon saapuu vieraaksi sarjakärki FC Nokia. Kotiottelu alkaa KHT Soikalla klo 16.00.

Kuva: Harri Falck. Kuvassa Siiri Hörkkö, joka on ollut isossa roolissa kauden aikana PaiHan puolustuslinjassa.