Uutuutena tänä syksynä PaiHassa: Nuorten Höntsäkiekko
SeuraJulkaistu: 16.08.2024 15.30

Uutuutena tänä syksynä PaiHassa: Nuorten Höntsäkiekko

Tykkäätkö pelata lätkää, mutta et pelaa sitä tällä hetkellä missään joukkueessa? Ota kaverit mukaan ja tule Paimion jäähallille perjantaisin klo 15-16
Pelataan ns. pipolätkän säännöillä eli harjoitellaan ja pelataan hieman kevyemmällä varustuksella jääkiekkoa. Minimivarustus on luistimet ja kypärä. Turvallisuutta lisäävät hammas-, kaula-, ala-, kyynär- ja säärisuojat. Pelaaminen tapahtuu tilasta riippuen. Yleisin ja ”virallisin” tapa on palata 4 vs 4 ja pieniin maaleihin ilman maalivahtia. Kiekkoa ei varsinaisesti saa kohottaa, mutta matalat ”lättysyötöt” lavan yli ovat yleensä sallittuja.

Mikäli sopiva määrä 9-14-vuotiaita nuoria saadaan kasaan, käynnistetään tämä uusi harrasteryhmä ajalle 20.9.-29.11. (10 kertaa, pois lukien syyslomaviikko 42)

Hinta 80€/osallistuja, jos vähintään 12 sitoutuu mukaan toimintaan syyskaudeksi. Mitä useampi osallistuu, sitä edullisemmaksi homma saadaan.
Jokaisella tulee olla vapaa-ajan tapaturmavakuutus omasta takaa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laita sähköpostia osoitteeseen toiminnanjohtaja@paimionhaka.fi 6.9.2024 mennessä.
Kartoitamme kiinnostuneet, ilmoittautuminen ei sido vielä mihinkään.

Mikäli perheesi tarvitsee taloudellista tukea nuoren osallistumiseen, ota yhteys toiminnanjohtajaan. Olemme saaneet tukea Jääkiekkoliitolta vähävaraisten harrastamiseen.