Uudet jalkapallojoukkueet TP7 ja T8-7 perustetaan syyskuussa
SeuraJulkaistu: 02.09.2024 11.00

Uudet jalkapallojoukkueet TP7 ja T8-7 perustetaan syyskuussa

Tervetuloa mukaan hauskaan harrastukseen! Nappulaliiga-kauden päättyessä on aika perustaa uudet jalkapallojoukkueet.

Kaikki 6-7-vuotiaat lapset tervetuloa tiistaina 17.9. klo 17:30 - 18:30 jalkapallotreeneihin KHT Soikalle Paimion Urheilupuistoon. Uusi joukkue TP7 käynnistetään tuolloin! Vanhemmille annetaan startti-info ja valmennuspäällikkö Obra vetää lapsille treenit! Eka kuukausi on aina maksuton tutustumisjakso ja sarjaan osallistutaan vasta ensi vuonna, joten syksy ja talvi opetellaan yhdessä jalkapallojoukkueen tavoille. Jos sinulla on palo osallistua joukkueen toimintaan, niin vanhemmille on tarjolla erilaisia toimihenkilötehtäviä. Voit laittaa jo etukäteen viestiä toiminnanjohtaja@paimionhaka.fi sähköpostiin. Tai sitten vaan ilmestyä startti-infoon paikan päälle! Lapsille jalkapalloon ja säähän sopiva varustus jo ensi treeneihin päälle.

Ja heti perään torstaina 19.9. klo 17:30 - 18:30 käynnistetään uusi tyttöjoukkue T8-7 myös KHT Soikalla ja samalla kaavalla kuin TP7 laitetaan treenit käyntiin ja infotaan vanhemmat.

Voitte jo etukäteen täyttää uuden pelaajan ilmoittautumislomakkeen: https://www.paimionhaka.fi/lomakkeet/8226/uuden-pe...

Avaamme startin jälkeen näille uusille joukkueille omat kotisivut.

Aloita mukava uusi harrastus!

Paimion Haka
Kirsi Haltia
toiminnanjohtaja