P13 (2010) joukkueessa on noin 25 aktiivista pelaajaa, joista suurin osa on jaettu kahteen oman ikäluokan peliryhmään muutaman pelatessa P12-peliryhmissä yli-ikäisenä. Kummassakin P13-peliryhmässä on myös useampi 2009 syntynyt poika.

”P13 PaiHa Vihreä” on ns. kilparyhmä, jonka toiminnan keskiössä ovat tavoitteellisuus, sitoutuminen, hyvä asenne ja korkea vaatimustaso. Joukkue harjoitteli talvikaudella pääosin 4 krt/vk (kolme pallotreeniä + yksi peli/fysiikkatreeni). Pelillisesti joukkue nojaa edelleen tiiviiseen oman pään peliin; lisäksi pyritään löytämään pelinrakenteluun ja maalintekoon lisää luovuutta ja tehokkuutta. Harjoituspeleissä pelkkiä voittoja napsinut ryhmä tähtää Palloliiton kevään sarjassa P13 Kakkonen viime kauden pronssisijan kirkastamiseen ja paikkaan Ykkösen nousukarsinnassa. Kesällä osallistutaan myös Kokkola Cup -turnaukseen – ensimmäistä kertaa 11v11-pelimuodossa. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Kimi Ilonen.

”P13 PaiHa Musta” lähtee kauteen haasteryhmänä, johon kuuluu sekä pidempään pelanneita että viime vuonna toimintaan tulleita poikia. Talvella ryhmä treenasi 3 krt/vk ja haki pelituntumaa Maskun talvisarjasta ja muutamasta harjoitusottelusta. Palloliiton sarjapaletilta valikoitui kevään sarjaksi P13 Kolmonen. Lisäksi Kokkola Cup kuuluu tämänkin ryhmän kesäsuunnitelmiin. Kauden tärkeitä teemoja ovat ryhmäytyminen, joukkuepelin kehittäminen ja periksiantamattomuus. Tavoitteena on tuoda treeneissä tehty työ näkyväksi kentällä, pelata hyvällä asenteella ja myös voittaa pelejä ja sitä kautta löytää peli-ilo. Joukkueen vastuuvalmentaja on Heli Toivonen.