PaiHa voittoon jälleen nollapelillä
Naiset EdustusJulkaistu: 16.09.2024 20.06

Paimion Hakan naisten edustusjoukkue pelasi syyskauden kuudennen nollapelinsä, kun se voitti sarjan jumbosijaa pitävän Salon Palloilijat vierasottelussa 0–3. Sateisessa säässä pelattu ottelu alkoi vauhdikkaasti, kun paimiolaiset pääsivät useamman kerran läpiajoon. Ensimmäinen maali nähtiinkin jo 6. peliminuutilla, kun Maisa Ikäheimonen sijoitti pallon SalPan verkkoon läpiajon päätteeksi.

Vaikka PaiHa pääsi juhlimaan osumaa varhain, oli ottelun ensimmäinen puolituntinen joukkueelle haastava. SalPa hyödynsi vierasjoukkueen jättämän tilan ja pääsi luomaan useampia hyökkäyksiä. Vaarallisimmat maalintekoyritykset nähtiin kuitenkin SalPan päässä. Vihdoin 30. peliminuutilla paimiolaiset onnistuivat vapauttavassa 0–2 osumassa, kun Amanda Lindstedt viimeisteli maalin Meira Armannon syötöstä.

Puoliajan tauon jälkeen peli kääntyi täysin PaiHalle. Toinen jakso pelattiin lähes kokonaan SalPan kenttäpuoliskolla kotijoukkueen yksittäisiä hyökkäyksiä lukuun ottamatta. PaiHa loi jatkuvaa painetta, mutta läpi ottelun vahvoja otteita esittänyt SalPan maalivahti Anniina Orrenmaa piti paimiolaiset vähissä maaleissa. Toisen jakson osumasta vastasi Siiri Seikkula, joka iski riparista 0–3 voittomaalin PaiHalle.

Ottelussa 90 minuuttia laidassa ahertanut Taru Värri oli tyytyväinen nollapeliin:

- Ruuti oli kuivaa sateisesta kelistä huolimatta. Ottelun alku oli meille haastava, mutta erityisesti toisella puoliskolla hallitsimme peliä vahvalla ilmeellä ja pidimme vastustajan hyökkäykset lähes nollissa. Tuloksellisesti erinomainen peli.

PaiHalla on kautta jäljellä Naisten Kolmosessa enää kahden ottelun verran. Viikonloppuna joukkue matkaa Ahvenanmaalle IFK Mariehamnin vieraaksi. Kauden päätösottelu pelataan perjantaina 27.9. Paimiossa Piffeniä vastaan. PaiHalla on mahdollisuudet sarjan kolmanteen sijaan, joten jaossa on vielä tärkeitä pisteitä.

Kuva: Harri Falck. Kuvassa Taru Värri.
Otteluraportit julkaistaan myös Paimion Kunnallislehdessä.