Naisten Edustuksen hyvä kausi päätökseen tappiolla
Naiset EdustusJulkaistu: 30.09.2024 17.40

Naisten Edustuksen hyvä kausi päätökseen tappiolla

Paimion Hakan naisten edustusjoukkue kärsi perjantaina kauden päätösottelussaan tappion, kun Pargas IF vei pisteet matkaansa selkein numeroin 0-3. Elokuussa PaiHa sai pidettyä paraislaiset aisoissa maalittomassa tasapelissä, mutta tällä kertaa PIF oli parempi joukkue. PaiHa onnistui ajoittain hallitsemaan ottelua ja luomaan hyvin painetta vierasjoukkueen päätyyn, mutta se ei yltänyt vaarallisille maalipaikoille.

Viikonlopun ottelussa ei ollut enää tuloksellista panosta, sillä PaiHan lopullinen sijoitus lohkonsa neljäntenä oli sinetöity jo ennen päätöskierrosta. PaiHan saldo päättyneellä kaudella Naisten Kolmosessa on 11 voittoa, neljä tappiota ja kolme tasapeliä. Kaikki neljä tappiotaan PaiHa kärsi muita kärkijoukkueita vastaan, joten neljäs sija on oikeudenmukainen.

PIF nousi kauden aikana kolmanneksi, jättäen PaiHan lopulta seitsemän pisteen päähän. PaiHa lukeutuu silti selkeästi sarjan kärkijoukkueisiin, sillä sarjataulukon viidenneltä sijalta löytyvällä Hämeenkyrön Apasseilla on huimat 17 pistettä PaiHaa vähemmän. Sarjanousun Naisten Kakkoseen varmisti FC Nokia ilman yhtäkään hävittyä ottelua. Niukasti toiseksi jäi Tampere United.

Päävalmentaja Sami Haltia on tyytyväinen joukkueensa kauteen:

- Pelasimme kokonaisuutena hyvän ja ehjän kauden. Tavoitteenamme oli pysyä kärkijoukkueiden matkassa, ja siinä myös onnistuimme. Joukkue sopeutui hienosti erinäisiin kauden aikana tulleisiin asioihin.

Kiitos kaudesta 2024 kannattajille, yhteistyökumppaneille ja talkoolaisille!

Kuva: Harri Falck. Lisää kuvia ottelusta: https://www.harrifalck.fi/Gallery/Sports/PaiHa-PIF...