Nappulaliiga 2022 -syyskierros starttaa tiistaina 16.8.
SeuraJulkaistu: 16.08.2022 14.50

Nappulaliiga 2022 -syyskierros starttaa tiistaina 16.8.

Nappulaliiga 2022

Kaudella 2022 ottelut pelataan KHT Soikalla tiistaisin 31.5. - 21.6. (4 kierrosta) sekä 16.8. - 20.9. (6 kierrosta). Syyskierroksen ensimmäinen ottelupäivä on siis 16.8. Ottelut pelataan klo 17.30 alkaen yhtäaikaisesti KHT Soikalla. Paimiosta tehdään 6 joukkuetta nuorempien Divari-sarjaan ja 4 joukkuetta Liiga-sarjaan, lisäksi Divarissa pelaavat PiPSin T14-16 joukkue kahdella ryhmällä PiPS Punaiset ja Mustat sekä PiPS Pojat ja Peimari United ja Liigaan näiden lisäksi PiPS Pojat 7.6. kierroksesta eteenpäin.

Divarissa kaikki pelaavat joka tiistai 3 ottelua, Liigassa kullekin joukkueelle tulee vuoroviikoin yksi huilikierros, kun joukkueita on siinä yhteensä 7. Yhden ottelun kesto on 12 minuuttia.

Nappulaliigan yhteiset harjoitukset paimiolaisille aluejoukkueille järjestetään sunnuntaisin syyskierroksella klo 12.00-13.00 KHT Soikalla ja tästä eteenpäin aina samaan aikaan pelikierrosta edeltävinä sunnuntaina. Huomioi, puoli tuntia aikaisempi treeniaika kuin keväällä.

Harjoituksiin lapset tarvitsevat mukaan säärisuojat, jalkapallon, juomapullon sekä nappikset tai lenkkarit.

Vaikka harjoitukset ovat keskitetty Soikalle, harjoittelevat lapset tällöin silti oman joukkueensa kanssa. Joukkuejaot tehdään ensimmäisissä treeneissä ja katsotaan aina tiistaisin, että joka joukkueella on riittävästi pelaajia. Kannattaa siis varautua siihen, ettei oma lapsi aina pelaa samassa joukkueessa. Tarkoituksena on varmistaa kaikille pelipaikka ja peliaikaa. Nappulaliigassa ei lasketa sijoituksia.

Nappulaliigan ohjaus

Eri alueiden joukkueet tarvitsevat innokkaita vanhempia ohjaajiksi! Tehtävä ei vaadi aikaisempaa jalkapallon tuntemusta. Tehtävään koulutetaan ja ohjaajien ei tarvitse toimia yksin. Lisäksi Paimion Haka Naisten edustusjoukkue on tukena ja mukana vetämässä treenejä. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan apuvoimiin Nappulaliigan tapahtumissa.

Ikäjako

Ikäjako on ohjeellinen! Pelaajat pyritään jakamaan taitotason mukaan niin, että toiminta on mielekästä kaikille pelaajille.

- Divari 4-6 -vuotiaille

- Liiga 7-8 -vuotiaille

Valitettavasti Superliigaan ei tänä vuonna saatu riittävästi pelaajia, jotta tämä sarja olisi ollut mahdollista järjestää. " Yli-ikäiset" voivat osallistua halutessaan nuorempien peleihin.

Nappulaliigan hinnat

Nappulaliigan hinta muodostuu sen mukaan, onko osallistuja Paimion Hakan jäsen vai ei.

  • Paimion Hakan jäsen: 35€, sisältäen harjoituspaidan, mitalin sekä pelit ja harjoitukset.
  • Ei jäsen: 55€, sisältäen Palloliiton pelaajalisenssin, vakuutuksen, harjoituspaidan, mitalin sekä pelit ja harjoitukset.
  • Sisarushinta -10€ jokaisesta seuraavasta ilmoittautuneesta sisaruksesta

Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla.

Ilmoittautuminen Nappulaliigaan

Nappulaliigaan ovat tervetulleita niin aloittelevat kuin jo pelikokemusta omaavat innokkaat futarit kokemaan onnistumisen iloa ja mukavaa meininkiä! Nappulaliiga on suunnattu 4–11-vuotiaille lapsille.

Nappulaliiga tutustuttaa lapset mukavan jalkapalloharrastuksen pariin. Nappulaliiga koostuu aloitustapahtumasta, otteluista ja harjoituksista. Otteluita pelataan yhteensä kesän aikana 10 kierrosta tiistaisin, minkä lisäksi joukkueilla on harjoitukset sunnuntaisin. Lapset harjoittelevat ja pelaavat oman asuinalueensa joukkueessa.

ILMOITTAUDU: https://www.paimionhaka.fi/lomakkeet/4948/nappulal...

Joukkueiden ilmoittautuminen Nappulaliigaan

Tänä vuonna Paimion Hakan Nappulaliigaan osallistuu myös naapuriseuroista Piikkiöstä ja Sauvosta joukkueet molempiin sarjoihin.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Kirsi Haltia
toiminnanjohtaja@paimionhaka.fi
040 837 0931