Nappulaliiga 2022 alkaa 31. toukokuuta!
SeuraJulkaistu: 11.05.2022 17.20

Nappulaliiga 2022 alkaa 31. toukokuuta!

Nappulaliiga 2022

Kaudella 2022 ottelut pelataan KHT Soikalla tiistaisin 31.5. - 21.6. (4 kierrosta) sekä 16.8. - 20.9. (6 kierrosta). Ensimmäinen ottelupäivä on siis 31.5. Ottelut pelataan klo 17.30 alkaen yhtäaikaisesti KHT Soikalla. Paimiosta tehdään 6 joukkuetta nuorempien Divari-sarjaan ja 4 joukkuetta Liiga-sarjaan. Kaikki pelaavat joka tiistai 3 ottelua. Yhden ottelun kesto on 12 minuuttia. Otteluohjelma julkaistaan ensimmäisten treenien jälkeen, kun joukkuejaot on tehty.

Nappulaliigan ensimmäiset harjoitukset järjestetään sunnuntaina 29.5. 12.30-13.30 KHT Soikalla ja tästä eteenpäin aina samaan aikaan pelikierrosta edeltävinä sunnuntaina.

Harjoituksiin lapset tarvitsevat mukaan säärisuojat, jalkapallon, juomapullon sekä nappikset tai lenkkarit.

Vaikka harjoitukset ovat keskitetty Soikalle, harjoittelevat lapset tällöin silti oman joukkueensa kanssa. Joukkuejaot tehdään ensimmäisissä treeneissä ja katsotaan aina tiistaisin, että joka joukkueella on riittävästi pelaajia. Kannattaa siis varautua siihen, ettei oma lapsi aina pelaa samassa joukkueessa. Tarkoituksena on varmistaa kaikille pelipaikka ja peliaikaa. Nappulaliigassa ei lasketa sijoituksia.

Nappulaliigan ohjaus

Eri alueiden joukkueet tarvitsevat innokkaita vanhempia ohjaajiksi! Tehtävä ei vaadi aikaisempaa jalkapallon tuntemusta. Tehtävään koulutetaan ja ohjaajien ei tarvitse toimia yksin. Lisäksi Paimion Haka Naisten edustusjoukkue on tukena ja mukana vetämässä treenejä. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan apuvoimiin Nappulaliigan tapahtumissa.

Ikäjako

Ikäjako on ohjeellinen! Pelaajat pyritään jakamaan taitotason mukaan niin, että toiminta on mielekästä kaikille pelaajille.

- Divari 4-6 -vuotiaille

- Liiga 7-8 -vuotiaille

Valitettavasti Superliigaan ei tänä vuonna saatu riittävästi pelaajia, jotta tämä sarja olisi ollut mahdollista järjestää. " Yli-ikäiset" voivat osallistua halutessaan nuorempien peleihin.

Nappulaliigan hinnat

Nappulaliigan hinta muodostuu sen mukaan, onko osallistuja Paimion Hakan jäsen vai ei.

• Paimion Hakan jäsen: 35€, sisältäen harjoituspaidan, mitalin sekä pelit ja harjoitukset.
  • Ei jäsen: 55€, sisältäen Palloliiton pelaajalisenssin, vakuutuksen, harjoituspaidan, mitalin sekä pelit ja harjoitukset.
  • Sisarushinta -10€ jokaisesta seuraavasta ilmoittautuneesta sisaruksesta

Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla.

Ilmoittautuminen Nappulaliigaan

Nappulaliigaan ovat tervetulleita niin aloittelevat kuin jo pelikokemusta omaavat innokkaat futarit kokemaan onnistumisen iloa ja mukavaa meininkiä! Nappulaliiga on suunnattu 4–11-vuotiaille lapsille.

Nappulaliiga tutustuttaa lapset mukavan jalkapalloharrastuksen pariin. Nappulaliiga koostuu aloitustapahtumasta, otteluista ja harjoituksista. Otteluita pelataan yhteensä kesän aikana 10 kierrosta tiistaisin, minkä lisäksi joukkueilla on harjoitukset sunnuntaisin. Lapset harjoittelevat ja pelaavat oman asuinalueensa joukkueessa.

ILMOITTAUDU: https://www.paimionhaka.fi/lomakkeet/4948/nappulal...

Joukkueiden ilmoittautuminen Nappulaliigaan

Tänä vuonna Paimion Hakan Nappulaliigaan osallistuu myös naapuriseuroista Piikkiöstä ja Sauvosta joukkueet molempiin sarjoihin.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Kirsi Haltia